SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tvärreds Idrottsförening
Fotboll

Medlemsapp
2023-04-25 10:30

Vi använder ett nytt system för hemsidan och där ingår två appar.

En för ledare och en för medlemmar. Det är bra om alla medlemmar laddar hem medlemsappen, den kommer att användas för kommunikation mellan ledare och aktiva. Även ni som bara är medlemmar kan få viss information den vägen. Ni laddar ned den på samma sätt som hämtar andra appar.

Den heter "Sportadmin MedlemsApp"

 

Tvärreds IF

Mikael Wester

Nu startar fotbollssäsongen för barn och unga!
2023-04-21 15:18
Tillsammans med Vegby SK och Gällstad FK erbjuder vi barn och unga möjlighet att leka, träna och spela fotboll. Välkommen gamla som nya deltagare!
 
Betalsystemet ändrar namn
2023-04-14 10:06

För information inför kommande fakturor från Tvärreds IF.

Det system som är integrerat i vår medlemshantering byter namn från Billmate till Qvickly.

Ingenting ändras bara namnet.

 

Tvärreds IF

Mikael Wester

2023-04-03 07:00

Tvärreds IF motion 

 

Tvärred IF motion har kört sista passet för terminen. Vi kör igång till hösten v37. Håll utkik på hemsidan, FB och Instagram. Det är inte omöjligt att vi drar ihop några sommar-pass. Vi ledare önskar en härlig vår och sommar.

Medlemsuppgifter
2023-03-20 08:16

Hej!

Det verkar som några av er medlemmar inte fått någon avisering via mejl. Vi skulle vilja be er att först kolla skräpkorgen så det inte hamnat där.

Mejla tvarredsif@telia.com så ska vi kolla så det blir rätt.

 

Viktigt även att ni meddelar nya uppgifter om ni flyttar eller byter telefonnummer.

Vårt nya system är inte kopplat mot folkbokföringen som det gamla var så vi får inte adressändringar automatiskt längre.

 

Tvärreds IF

Mikael Wester

Avtackning!
2023-02-22 08:56

Ikväll genomfördes årsmöte för Tvärreds IF där verksamhetsåret 2022 lades till handlingarna och vi börjar nu blicka framåt i 2023! Vi tackade av avgående styrelsemedlemmar; Stina Isaksson, Per Lidén och Greger Skoglund. Tack för allt som ni har bidragit med under era år i styrelsen!

Nyheter från vår verksamhet
Det finns inga nyheter..
 
Klicka för att bli medlem
Sponsorer