Tvärreds Idrottsförening

Häng med TIF på KU-dagen!
2024-05-03 13:26

Fredagen den 24 maj är förskolan, skolan och fritids i Tvärred stängda pga KU-dag för pedagogerna. Vi i TIF har beslutat att öppna upp våra lokaler den dagen mellan 13.00-16.00 för barn (0 år – klass 6) som är medlemmar i föreningen.

Det kommer att erbjudas både spontanfotboll och organiserade och spontana lekar utomhus, samt spel och pyssel inne i klubbstugan. Barn från förskoleklass och nedåt behöver ha med sig en vuxen. Självklart är även vårdnadshavare till äldre barn välkomna att vara med och leka, spela boll, pyssla, ta en kaffe och hjälpa oss att göra detta till en rolig eftermiddag. Vi hoppas att både barn och vuxna tillsammans hjälps åt att göra detta till ett trevligt arrangemang för alla åldrar.

Det kommer att finnas möjlighet att köpa ett ordentligt mellanmål för 40 kr (swish/kontant) men det går självklart bra att ta med sig eget att äta också. Kaffe/te bjuder vi på!

Det är begränsat antal platser och anmälan görs via den här länken senast tisdagen den 21 maj.

Ansvariga från TIF:s sida är Martina Mattsson och Viktor Heinsoo och de finns på plats mellan 12.30 och 16.30.

Välkomna!

Joyna
2024-04-17 08:05

Köp lotter och stötta Tvärreds IF | Folkspel

Stötta vår förening. Teckna en prenumeration på JOYNA för chans till 10 miljoner varje vecka, men också till 100.000kr till dig som prenumerant & till vår…

l.folkspel.se

Fotbollssäsongen 2024
2024-03-18 19:49

Tvärreds IF:s Årsmöte 2024
2024-03-18 19:48
Vid TIF:s årsmöte den 20 februari 2024 valdes ny styrelse för 2024:
Niclas Wiik (ordf.), Martina Mattsson (sekr.), Christina Hellqvist, Malin Jonsson, Per Andersson, Emma Hagman och Viktor Heinsoo (nyval). Vi tackade av Anna-Lena Gotting för hennes mångåriga engagemang i styrelsen. Anna-Lena kommer att fortsätta vara aktiv inom föreningens motionsverksamhet vilket vi är väldigt glada för!

Vid årsmötet behandlades två motioner som inkommit från föreningens medlemmar. Båda motionerna berörde underhåll av elljusspåret och styrelsen instämmer med motionsskrivarna om att det finns behov av tydligare rutiner och en plan för kontinuerligt underhåll av spåret. Historiskt har underhållet (klippning, röjning) utförts av ideella krafter och resurser och till viss del kommer en liten förening som TIF alltid att vara beroende av det ideella engagemanget även i framtiden.

Årsmötet beslutade att styrelsen får i uppdrag att ta fram en rutin för underhåll av elljusspåret och undersöka eventuella behov av investeringar som krävs för att säkerställa att elljusspåret hålls tillgängligt och trivsamt för alla.
2024-01-24 08:55

Jullov
2023-12-18 08:22

Nu tar vi jullov i Tvärreds IF motion.
Tack alla deltagare för en härlig termin. Vi ses v2.

🧑‍🎄❤️God Jul och Gott Nytt År🌟❄️

Nyheter från vår verksamhet
Det finns inga nyheter..

Klicka för att bli medlem