SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tvärreds Idrottsförening
Fotboll

Välkommen till Motionssektionen!
Vårens inomhussäsong är över i Tvärreds IF motion. 
Förslag från deltagare är att fortsätta med utomhusträning. Alla som vill är välkomna tisdagar klockan 18:00 parkeringen vid idrottshallen. Med start 2/4. Passen kommer inte att ledas av någon specifik person utan vi hjälps åt. Vi kan jogga, ta aktivitetsrundan, stavgång etc. Vitsen är att röra på oss och ha trevligt tillsammans.
Om väder och vind tillåter kan det eventuellt bli något yoga eller corepass. Detta informeras via facebook och Instagram.
 
Vi fortsätter att söka ledare/instruktörer till våra aktiviteter.
Vi är ett gott gäng som gärna delar med oss av vår kunskap och verksamhet. Det krävs inga förkunskaper men man skall tycka om att träna. Verksamheten sker på ideell basis. Du behöver vara medlem i föreningen. Tvärreds IF står för aktivitetsavgiften. När du blir varm i kläderna kan vi diskutera utbildning. Tveka inte att höra av dig till Tvärreds IF eller någon av ledarna.
 
För att träna med Tvärreds IF behöver du vara medlem. Medlemsavgift är 300kr/år. Familj 600kr/år. Väljer du att delta i inomhusträning tillkommer aktivitetsavgift 500kr/år. Pensionär har rabatterat pris.
Faktureringsavgift tillkommer.
 
Varmt välkommen att träna med oss!
 
Tvärreds IF motion
Anna-Lena Gotting
 


 
 
 
 
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 17/04 08:05 
Hem, 18/03 19:49 
Hem, 24/01 08:55 
Hem, 18/12 08:22 
Hem, 14/11 19:21 
 
Klicka för att bli medlem
Sponsorer