SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tvärreds Idrottsförening
Fotboll

 

Tvärreds IF motion
 
Sommaren är inte över men inomhussäsongen närmar sig.
Denna sommar har vi endast erbjudit enstaka träningspass. Vi hoppas att ni har haft tid och möjlighet att träna/hålla igång på egen hand.
Planen är att köra igång v37. Barngymnastik v38
Vi hoppas kunna erbjuda samma upplägg till hösten med: Cirkelfys, Spinning, Seniorspinning, Core och Yoga. Allt beror på tillgång av instruktörer/ledare.
Information om pass och ledare kommer att uppdateras på Tvärreds IF hemsida och facebook.
 
Vi fortsätter att söka ledare/instruktörer till våra aktiviteter.
Vi är ett gott gäng som gärna delar med oss av vår kunskap och verksamhet. Det krävs inga förkunskaper men man skall tycka om att träna. Verksamheten sker på ideell basis. Du behöver vara medlem i föreningen. Tvärreds IF står för aktivitetsavgiften. När du blir varm i kläderna kan vi diskutera utbildning. Tveka inte att höra av dig till Tvärreds IF eller någon av ledarna.
 
För att träna med Tvärreds IF behöver du vara medlem. Medlemsavgift är 300kr/år. Familj 600kr/år. Väljer du att delta i inomhusträning tillkommer aktivitetsavgift 500kr/år. Pensionär har rabatterat pris.
Faktureringsavgift tillkommer.
 
Varmt välkommen att träna med oss!
 
Tvärreds IF motion
Anna-Lena Gotting
 


 
 
 
 
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 27/08 14:31 
Hem, 25/04 10:30 
Hem, 14/04 10:06 
Hem, 20/03 08:16 
Hem, 22/02 08:56 
 
Klicka för att bli medlem
Sponsorer