Bli medlem i Tvärreds IF

Vi vill gärna se dig som medlem i Tvärreds IF!

Vad ingår i medlemsavgiften?

Som medlem i Tvärreds IF får du möjlighet att delta i våra aktiviteter och vara med i arrangemang och gemensamma trivselaktiviteter. Ett medlemskap för en person kostar 300 kronor och gäller per kalenderår. För familjer, oavsett hur många som bor på samma adress, kostar det 600 kronor per år.

För att kunna ta del av Tvärreds IF:s idrottsaktiviteter måste du vara medlem.

Individuellt medlemskap                                 300 kr/år
Familjemedlemskap, hela familjen              600 kr/år
Stödjande medlem (ej aktiv)                        100 kr/år

För att kunna delta i gymnastik- och motionsträning i Tvärreds IF behöver du dessutom köpa träningskort.

Träningskort vuxen helår                                  500 kr

Träningskort vuxen halvår                                300 kr

Träningskort pensionär/ungdom helår                250 kr

Träningskort Pensionär/ungdom halvår              150 kr

Länk till inbetalningsavi

Varför ska jag betala medlemsavgift?

Medlemsavgiften behövs för att vi ska kunna driva vår verksamhet för barn, ungdomar och vuxna. Det är också en av de intäktskällor som behövs för att finansiera kostnader som föreningen har för att underhålla anläggningen som består av klubbstuga, planer och elljusspår.

Varför måste jag vara medlem?

Är du aktiv inom föreningen och är med på någon av våra aktiviteter är medlemskap obligatoriskt. Medlemskapet innehåller också en försäkring som är viktig för din eller dina barns säkerhet under träning och tävling samt resor till och från arrangemang.

Hur blir jag medlem eller stödmedlem?

Du kan bli medlem i TIF genom att skicka din inbetalning till bankgironummer 604-5843. Ange namn och personnummer.

Du kan även swisha in betalningen till nummer 123 188 68 60. Ange namn, personnummer och att det är medlemsavgift du betalar för.

OBS! Det är mycket viktigt att du anger personnummer med 10 siffror på alla som blir medlemmar. Om inte alla uppgifter får plats går det bra att maila till This is a mailto link

Vad erbjuder vi?

Barn- och ungdomsfotboll

Längdskidåkning

Spinning

Core

Cirkelträning

Seniorspinning

Innebandy för barn resp. vuxna

Följ Tvärreds IF på Facebook för att ta del av de senaste uppdateringarna och aktiviteterna!

Välkommen som medlem i Tvärreds IF!

Uppdaterad: 2017-11-30 21:15