Snösäkert i vinter

19 NOV 2018 13:53
  • Uppdaterad: 19 NOV 2018 13:53

Vintern och kylan börjar närma sig och snötillverkningen på Lassalyckan kan starta närsomhelst. Det är därför dags att se över och uppdatera/komplettera vårt snösprutarschema så vi får fulla lag och bra team som gör arbetet mycket enklare. Ju fler vi är desto enklare blir arbetet. Varje nedlagd timme i snösäkert bidrar till klubbens ekonomi och det har genom åren varit en stor och viktig inkomstkälla för TIF. Alla som står på schemat + andra som också vill ställa upp och bidra är därför välkomna till Bygdegården (matsalen i Tvärreds skola) nu på torsdag kl 19.00 för uppdatering av vårt schema.

Det finns personer som ”pensionerat ” sig från snötillverkningen. Ni är också välkomna då det finns andra viktiga uppgifter i snösäkert som inte rör själva snötillverkningen. Vi ses på torsdag!

Länk till nuvarande snösprutarschema http://www.uifskidor.nu/anlaggning/