Klubbkläder

19 NOV 2018 14:02
  • Uppdaterad: 19 NOV 2018 14:02

Tvärreds IF har tagit fram en kollektion med tränings/tävlingskläder i egen Tvärredsdesign.
Kollektionen består i nuläget av skid- och motionskläder men kan i framtiden utökas/kompletteras efter intresse. I klubbstugan finns nu fram till och med tisdag 2en provkollektion för att prova storlekar.
Det finns tävlingsdräkt för skidor, överdrag för skidor och motion lämplig för uppvärmning/träning , mössor och pannband. Inom några dagar öppnar TIF:s egen webshop där man kommer kunna beställa dessa produkter.
Om det finns intresse för att träna/tävla i TIF kläder rekommenderar jag att ni åker upp och provar ut ert storleksbehov så öppnar shopen inom några dagar.
Proverna som finns i klubbstugan är enbart för att prova storlekar på och representerar inte vår egen design. Är det någon som är nyfiken på hur vår egen design ser ut så kontakta mig.
Memorera era storlekar på det ni önskar beställa så kommer beställningsinstruktioner inom några dagar.

Hälsar
Niclas Wiik