Medlemsavgifter 2019

09 JAN 2019 20:48
Medlemsavgifterna för 2019 kommer att skickas ut per mejl.
  • Skapad: 09 JAN 2019 20:48

Under januari månad kommer vi att skicka ut avier för 2019 års medlemsavgift per mejl till alla i vårt medlemsregister.
De som är aktiva i motionsgrupperna för vuxna kommer även att få ett separat utskick för träningsavgiften.

Har du redan hunnit betala medlemsavgiften men får ändå ett mejl med en inbetalningsavi? Stämmer inte avgiften? Ta då gärna kontakt med oss per mejl This is a mailto link eller per telefon till klubbstugan så reder vi ut det!

Har du tidigare varit medlem och vill fortsätta vara medlem men får inget mejl? Det beror antagligen på att vi saknar din mejladress. Ta kontakt med oss per mejl This is a mailto link så vi kan uppdatera dina kontaktuppgifter.

Har du inte tidigare varit medlem, men vill bli medlem? Vad roligt, välkommen! Besök tvarredsif.se och gå in under fliken ”Bli medlem”. Fyll där i formuläret för medlemskap!
Välkommen att träna med oss i Tvärreds IF!

/Stina