Gympa våren 2017

2017-01-03 20:41
Nu drar vårens träning igång!
  • Uppdaterad: 2017-08-16 20:17

Nytt år och nya utmaningar. Nu är vårens träningsprogram spikat och det har blivit ett par ändringar. Core är flyttad till onsdagar och kommer ligga i anslutning till spinningen.

Vi hälsar också Helen Svensson och Veronica Kronander välkomna som nya spinningledare på söndagspasset, passet är nu även förlängt till en timme!

Vi tackar även Pär Carlzén för alla svettiga pass på cykeln och önskar dig lycka till med framtida utmaningar.

Vårens pass med TIF - startar vecka 2. (OBS core startar vecka 3)
Mån 19-20:30 cirkel
Tis 17-18 seniorspinning
Ons 18-18:45 spinning
18:45-19:30 core
Tors 19:30-20:30 Box
Sön 18:00-19:00 spinning

Anmälan till spinningen på onsdagar görs till Birgitta 0760-401218.
Anmälan till spinningen på söndagar görs till Helen 0732-305961.
Först till kvarn är det som gäller.

Välkomna alla nya och gamla deltagare att träna med oss i TIF!

För att ta del av de förmånliga priserna när du tränar hos oss behöver du vara medlem i Tvärreds IF. Läs mer om hur du blir medlem här

Priser för träningskort

Helår Vuxen, 500 kronor

Helår Ungdom, 250 kronor

Halvår Vuxen, 300 kronor

Halvår Ungdom, 150 kronor

Hur betalar jag?

Du kan antingen skicka din inbetalning till bankgironummer 604-5843. Ange namn och personnummer.

Du kan även swisha in betalningen till nummer 123 188 68 60. Ange namn, personnummer och att det är medlemsavgift du betalar för.

OBS! Det är mycket viktigt att du anger personnummer med 10 siffror på alla som blir medlemmar. Om inte alla uppgifter får plats går det bra att maila till This is a mailto link

Vad ingår?

Ovanstående kort ger obegränsad tillgång till aktiviteterna i vårt Gympaprogram 2015. Du kan också betala för enstaka gånger. Då kostar det 50 kronor för vuxen och 20 kronor för ungdom. Även här så behöver man vara medlem i TIF.

Inbetalningkort och infolapp finns på plats i idrottshallen.

Vad är Spinning?

Spinning är konditionsträning i grupp på stationära cyklar. Med inspirerande musik och en ledare som talar om vad du ska göra belastar du hjärta och lungor samt förstärker muskulaturen i lår och vader.

Vad är Core?

Core är funktionell träning med fokus på bålstabilitet. Du utmanar dig själv i styrka, stabilitet, balans och rörlighet. Träningen bygger på enkla övningar som passar alla. Mycket fokus är på kroppens mittdel, det vill säga mage, rygg och sida – din core.

Vad är Cirkelträning?

Cirkelträning är en träning som kombinerar både styrka och kondition. Träningen är intensiv och håller högt tempo och omväxlande övningar med korta pauser. Övningarna är anpassade till flera nivåer och passar därför alla.

Vad är Boxercise?

Boxercise är en boxnings- eller kampsportsinspirerad träningsform. Man slår inte på varandra utan jobbar enskilt och/eller i par och turas om att hålla mitzar (kuddar) att slå och sparka på. Du jobbar med hela kroppen på passet. Roligt, utmanande och svettigt!

Skribent: Karin Bergdahl