Vi vill gärna se dig som medlem i Tvärreds IF!

Ett medlemskap i Tvärreds IF ger dig möjlighet att delta i någon av alla våra aktiviteter och vara med i arrangemang och gemensamma trivselaktiviteter. Ett medlemskap kostar 300 kr/person och kalenderår. Är ni flera i familjen kostar medlemskapet 600 kr/familj och kalenderår oavsett antal familjemedlemmar (alla som bor på samma adress).

Är du aktiv inom föreningen och är med på någon av våra aktiviteter är medlemskap obligatoriskt. Medlemskapet innehåller också en försäkring som är viktig för din eller dina barns säkerhet under träning och tävling samt resor till och från arrangemang.

Du behöver även lösa träningskort om du vill delta i spinning, core, cirkelträning eller innebandy för vuxna. (Kryssa då i gymnastik gruppträning i rutorna nedan).
Priser för träningskort:
Vuxen (från 16 år) - helår (kalenderår) 500 kr
Vuxen (från 16 år) - halvår 300 kr

Pensionär/Ungdom (från 12 år) - helår (kalenderår) 250 kr
Pensionär/Ungdom (från 12 år) - halvår 150 kr

Vill du vara stödmedlem? Har du tidigare varit aktiv, är du anhörig till någon aktiv eller helt enkelt tycker att föreningen fyller en viktig funktion i Tvärred är du välkommen att stödja föreningen genom ett stödmedlemskap. Stödmedlemskapet kostar 100 kr/år och det är ett bra sätt att hjälpa oss att kunna upprätthålla en bra verksamhet i Tvärreds IF. Kryssar du inte i någon ruta för aktiv i idrott kommer du automatiskt att räknas som stödmedlem.

Medlemsavgiften behövs för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet för barn, ungdomar och vuxna. Det är också en av de intäktskällor som behövs för att finansiera de kostnader som föreningen har för att underhålla anläggningen i form av klubbstuga, fotbollsplaner och elljusspår.

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter